Junior MasterChef @ Sea

MSC MasterChef Juniors @ Sea

MSC MasterChef Juniors at SeaMSC heeft op 25 oktober 2018 de lancering van MasterChef Juniors @ Sea aangekondigd. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen tijdens een MSC Cruise met deze kookwedstrijd meedoen.

Het Junior MasterChef @ Sea programma is per direct beschikbaar op de MSC Seaview. Vanaf maart 2019 wordt het op de rest van de MSC Cruises-vloot uitgerold.

Masterclass

MSC MasterChef Juniors at SeaMasterChef Juniors @ Sea is een kookwedstrijd in twee rondes. De eerste ronde is een interactieve kook Masterclass met een chef-kok van MSC Cruises. Tijdens de Masterclass maakt de chef-kok samen met de kinderen een culinair meesterwerk klaar.

Ook geeft de chef-kok enkele van zijn / haar beste tips voor het maken van gezonde en smakelijke gerechten.

Mystery Box Challenge

MSC MasterChef Juniors at SeaDe tweede ronde is een ‘Mystery Box Challenge’ in het theater van het schip. Uit het theaterpubliek worden willekeurig 20 kinderen geselecteerd om op het podium deel te nemen aan deze liveshow.

De kinderen krijgen tijdens de challenge een doos met ingrediënten waarmee ze een recept moeten maken. Met de hulp van de chef-kok en hun eigen culinaire creativiteit kunnen ze het gerecht bereiden. Tenslotte zal een jury de gerechten beoordelen.

Gezond eten

MSC MasterChef Juniors at SeaMSC wil met dit programma de interesse in koken en gezond eten stimuleren. De recepten bevatten verse en gezonde ingrediënten.

De kinderen kunnen kook -en bereidingstechnieken oefenen, zoals raspen en snijden.

Meer info MSC Cruises

Ga naar de algemene informatie pagina over MSC Cruises.