Norwegian Cruise Line

Norwegian GemNorwegian Cruise line is een Amerikaanse cruisemaatschappij, met funschepen die helemaal zijn ingesteld op een relaxte vakantie met het hele gezin. Aan boord is alles ingericht op ontspannen, en is er voor iedereen wel iets te doen. Met voor de kinderen kidsclubs, zwembaden, glijbanen, aquapark, kinderdisco, klimmuren, abseilen, en op de twee nieuwste schepen is er zelf een kartbaan, en kun je lasergamen.

Het entertainment aan boord is Amerikaans, met Broadway shows, dinershows, piano bar, comedy-club, jazzclub, casino, karaoke, bingo, etc. Wil je je even helemaal terugtrekken van de drukte? Dat kan! Ga naar een van de loungeruimtes aan boord, hier kun je heerlijk tot rust komen. Alles mag, en niets moet bij Norwegian Cruise line.

Kinderkorting

Norwegian Cruise Line geeft tot 50% korting voor kinderen t/m 16 jaar. Ook hebben ze op bepaalde afvaarten kortingen voor de 3e en 4e persoon in de hut.

Kidsclubs

Norwegian Pearl Splash Academy WiiEr zijn kidsclubs voor alle leeftijden, zo is er Guppies speelkamer voor de allerkleinsten van 6 maanden tot 3 jaar, hier kunnen ouders met hun baby’s in alle rust komen spelen.

Kinderen van 3 tot 12 jaar vermaken zich in het Kids’s Aqua Park en bij de kidsclub ‘Splash Academy’.

Tieners van 13 tot 17 jaar kunnen terecht bij Entourage, hun eigen plek op het schip.

Blogs over Norwegian Cruise Line

Freestyle Cruising

Restaurant Norwegian PearlBij Norwegian Cruise Line hebben ze een nieuw concept geïntroduceerd: Freestyle Cruising. Dit houdt in dat je zelf mag beslissen hoe laat je, in welk restaurant, en met wie, gaat dineren. Dit is bijzonder, omdat de meeste andere cruisemaatschappijen een traditionele 1e en 2e diner-zitting hebben.

Op de schepen van Norwegian Cruise Line heb je keuze uit meer dan 5-10 restaurants waar je op elk moment kunt binnenlopen voor het diner. De restaurants variëren van Frans, Italiaans, Aziatisch, Mexicaans, tapas, sushi, vis, steak, etc. Elk restaurant is weer anders. Als je wilt dan kun je dus elke avond in een ander restaurant gaan eten, maar je kunt ook ervoor kiezen om steeds in je favoriete restaurant te gaan zitten. Ongeveer de helft van de restaurants zijn inbegrepen bij je verblijf, bij de andere restaurants moet je een toeslag betalen.

Chocoholics buffet

Wat je zeker niet mag missen op een cruise van Norwegian Cruise Line is het chocoladebuffet. Een keer per vaart wordt dit middernacht georganiseerd in één van de restaurants. Er staan dan kunstwerken van chocolade op rijen tafels uitgestald: dieren, schelpen, fruit, etc.

Premium All-Inclusive

Norwegian Pearl buffetBij Norwegian Cruise Line kun je kiezen voor het Premium All Inclusive concept. Hierbij zijn veel dingen inclusief, zoals een drankpakket, fooien, wifi, en een aantal specialiteitenrestaurants.

Is dit voor jou niet nodig, kies dan de goedkopere ‘Just Cruise’ optie. Je verblijft dan in de goedkopere hut-categorieën, en betaalt niet voor extra’s waar je toch geen gebruik van maakt. De fooien en de ‘standaard’-maaltijden zijn wel inclusief bij de ‘Just Cruise’ optie.

De vloot

Norwegian PearlNorwegian Cruise Line heeft 17 schepen in de vloot, allemaal met een mooie kleurrijke boegschildering, die de thuishaven of de naam van het schip uitbeeldt. Vooral de nieuwste schepen hebben veel faciliteiten en activiteiten aan boord.

Een aantal schepen heeft een apart gedeelte met exclusieve suites met eigen zwembaden, eetgelegenheden, butler-service, etc.

Het publiek

Norwegian Cruise Line heeft stelletjes, families met kinderen en ouderen aan boord. De meeste reizigers komen uit Amerika, maar ook steeds meer Europeanen vinden hun weg naar Norwegian Cruise Line.

Boeken

Norwegian PearlAls je een cruise wilt boeken bij Norwegian Cruise Line, bekijk dan van te voren goed de verschillende schepen in de vloot. Het aanbod van faciliteiten verschilt per schip. Norwegian Cruise Line heeft 17 schepen, van klassiek tot modern, ieder cruiseschip is anders. Zo varieert het aantal restaurants per schip, en hebben alleen de nieuwste twee schepen een kartbaan en lasergame-ruimte aan boord.

Op het schip zul je ook heel veel tijd besteden. Kies daarom voor een cruiseschip met de faciliteiten die voor jou en je gezin belangrijk zijn.

Offerte Norwegian Cruise Line

Let op: als je online een offerte aanvraagt voor een cruise, dan zijn de kinderkortingen etc. soms nog niet in de prijs verwerkt. Geef daarom al je gegevens inclusief de leeftijd van de kinderen door. Vervolgens ontvang je een offerte met alle kortingen die van toepassing zijn op jouw situatie.

Vraag een offerte aan bij: