Costa Cruises

Ideaal voor gezinnen

Costa Cruises: Costa PacificaBij Costa Cruises is zowel voor kinderen als voor ouders van alles te beleven. Voor de kinderen van 3 – 17 jaar zijn er verschillende KidsClubs aan boord, van de Mini Club tot aan de Teen Club.

Het activiteitenprogramma bestaan onder andere uit activiteiten met Peppa Pig voor de allerkleinsten, speurtochten, knutsel-programma’s, dans- en karaokewedstrijden, sporttoernooien, pizzaparty, feesten in het zwembad met middernachtsduik, discotheek, etc.

Kinderen gratis

Costa Cruises heeft aantrekkelijke kindertarieven, vaak worden alleen de havengelden in rekening gebracht. De fooien zijn bij Costa al inbegrepen bij de prijs.

Squok Club

Costa Cruises: Costa MagicaOp veel schepen heeft de Squok Club een ruimte met een speciaal kinderzwembad. Voor de kinderen worden er per leeftijdsgroep leuke activiteiten georganiseerd. Voor de kleinsten is er de Mini Club (3-6 jaar) met speciale Peppa Pig thema-activiteiten, verder is er nog de Maxi Club (7-11 jaar), Teen Club Junior (12-14 jaar), en Teen Club (15-17 jaar).

Op de Costa Fascinosa en de Costa Favolosa is er een spectaculair AquaPark over twee dekken van het schip. En op de Costa Diadema strekt de Squok Club zich uit over maar liefst drie dekken.

Faciliteiten

Costa Cruises: Costa MediterraneaDe restaurants hebben een speciaal kindermenu, en er zijn veel faciliteiten voor kinderen aan boord. Denk hierbij aan een speciaal kinderzwembad en de mogelijkheden om spelletjes te doen of te gamen. Ze kunnen naar de 4D-bioscoop of de spannende Formule 1-simulator aan boord.

’s Avonds komen de schepen van Costa Cruises helemaal tot leven met live-muziek, spectaculaire shows, Italiaanse charmezangers etc.

Het beste uit Italië

Charme, passie en stijl, cruises van Costa bieden je Italiaanse gastvrijheid. Dit vind je terug in de menu’s (veel pasta’s en pizza) en de mediterraanse gezelligheid. Behalve op de Middellandse Zee vaart Costa Cruises ook naar bestemmingen wereldwijd.

Op sommige cruiseroutes is het mogelijk om in verschillende havens te in- en te ontschepen. Costa Cruises biedt ook meerdere 4-daagse cruises op de Middellandse Zee aan, ideaal voor de beginnende cruiser die het voorzichtig wil proberen.

Het publiek

Costa Cruises: Costa PacificaCosta Cruises biedt veel routes in Europa aan, en trekt daarmee Italianen en andere Europese reizigers aan. Op de Europese routes zul je behalve Europese passagiers ook ongeveer 20% Amerikanen tegenkomen.

Op de Zuid-Amerikaanse en Caribische cruises is het precies andersom: hier vind je ongeveer 80% Amerikanen en 20% Europeanen.

Het is meestal een bont gezelschap van nationaliteiten aan boord. Reizigers van alle leeftijden met de nadruk op (grote) families en jonge stellen.

Slow Cruising

De Costa neoRomantica en Costa neoRiviera behoren tot de de neoCollectie van Costa Cruises. Op deze schepen is het “Slow Cruising concept” van toepassing. Dit betekent dat de schepen kleiner zijn, zodat ze andere en meer bijzondere havens aan kunnen doen.

In de havens zijn vervolgens langere stops, zodat je meer tijd hebt om de bestemming te ontdekken. Op deze schepen is het aanbod voor kinderen wel minder dan op de ‘gewone’ Costa schepen.

Blogs over Costa Cruises

Boeken

Costa Cruises: Costa MediterraneaWil je een cruise boeken bij Costa Cruises, bekijk dan van te voren goed de verschillende schepen in de vloot. Het aanbod van kinderfaciliteiten, zwembaden etc. verschilt per schip. Costa Cruises heeft 13 schepen, en elk schip heeft een ander karakter.

Wil je bijvoorbeeld behalve een zwembad ook een groot aquapark aan boord? Dan zit je goed bij de nieuwste schepen, zoals de Costa Fascinosa, Costa Favolosa en de Costa Diadema.

Op het schip zul je ook heel veel tijd besteden. Kies daarom voor een cruiseschip met de faciliteiten die voor jou en je gezin belangrijk zijn.

Offerte Costa Cruises

Let op: als je een offerte aanvraagt voor een cruise, dan zijn de kinderkortingen etc. soms nog niet in de prijs verwerkt. Geef daarom al je gegevens inclusief de leeftijd van de kinderen door. Vervolgens ontvang je een offerte met alle kortingen die van toepassing zijn op jouw situatie.

Vraag een offerte aan bij: