MSC Cruises

De ideale familievakantie

MSC SplendidaMSC Cruises is een Italiaanse cruisemaatschappij die zeer geschikt is voor een cruise met kinderen. De nieuwste schepen hebben veel faciliteiten voor gezinnen met kinderen, denk hierbij aan een zwembad, aquapark, 4D bioscoop, kinderclubs (ook voor tieners), en andere activiteiten.

De sfeer aan boord is informeel, gezellig en levendig.

Kinderen cruisen gratis

MSC Cruises heeft op verschillende afvaarten aantrekkelijke kindertarieven. Kinderen tot en met 12 jaar cruisen dan gratis mee, en voor kinderen t/m 17 jaar geldt op geselecteerde afvaarten een sterk gereduceerd tarief (beide m.u.v. de havengelden).

Kidsclubs

MSC DivinaKinderen hebben de tijd van hun leven aan boord van een MSC schip. Niemand hoeft zich te vervelen. De kinderen kunnen o.a. terecht bij de verschillende kidsclubs, opgedeeld per leeftijd. De allerkleinsten tot drie jaar kunnen naar de Baby Club, kinderen van 4-11 jaar kunnen naar de Mini Club en Junior Club, en voor de tieners is er een Young Club en Teens Club.

Maar ze kunnen natuurlijk ook naar de 4D bioscoop, gameroom, of lekker zwemmen in een van de zwembaden. Op sommige schepen is er ook een kinderbad, of een aquapark met glijbanen aanwezig.

Restaurants

MSC DivinaIn het à la carte restaurant kun je kiezen uit verschillende internationale en Italiaanse gerechten. En voor de kinderen is er een kindermenu beschikbaar. Je dineert elke avond op dezelfde tijd in hetzelfde restaurant.

Wil je ook weleens ergens anders eten? Op sommige schepen kun je tegen een toeslag dineren in een specialiteitenrestaurant. Denk hierbij aan een steak restaurant, Aziatische fusion keuken, of authentieke Italiaanse gerechten.

Buffetrestaurant

MSC DivinaHet buffetrestaurant is wel 20 uur per dag open. Hier kun je kiezen uit verschillende internationale gerechten, en er staat een Italiaanse kok verse pizza’s te maken.

Elke avond hebben ze een ander aanbod van gerechten, andere verse pizza’s, etc. Het buffetrestaurant heeft verder nog een speciale KidsCorner, met gerechten die kinderen lekker vinden.

Het publiek

MSC MagnificaVanwege de hoge kinderkorting en de familievriendelijke schepen zijn er tijdens de schoolvakanties en zomervakantie veel families met kinderen aan boord.

In Europa vind je voornamelijk Europees publiek op de schepen van MSC Cruises. Italië en Spanje zijn goed vertegenwoordigd. Op de Caribische cruises zul je ook veel Amerikanen aan boord tegenkomen.

Blogs over MSC Cruises

Boeken

MSC MagnificaWil je een cruise boeken bij MSC Cruises, bekijk dan van te voren goed de verschillende schepen in de vloot. Het aanbod van kinderfaciliteiten, zwembaden etc. verschilt per schip. MSC Cruises heeft 15 schepen, en elk schip heeft een ander karakter.

Op het schip zul je ook heel veel tijd besteden. Kies daarom voor een cruiseschip met de faciliteiten die voor jou en je gezin belangrijk zijn.

Offerte MSC Cruises

Let op: als je online een offerte aanvraagt voor een cruise, dan zijn de kinderkortingen etc. soms nog niet in de prijs verwerkt. Geef daarom al je gegevens inclusief de leeftijd van de kinderen door. Vervolgens ontvang je een offerte met alle kortingen die van toepassing zijn op jouw situatie.

Vraag een offerte aan bij: