Nieuws

Hier vind je nieuwtjes over cruisen met kinderen. Zoals nieuwe activiteiten voor kinderen op cruiseschepen, cruiseschepen met bijzondere kinder- of fun-faciliteiten, etc.

MSC Cruises breidt kinder- en familieprogramma uitMSC Cruises breidt kinder- en familieprogramma uit.

Vanaf deze zomer kunnen baby’s vanaf 6 maanden al terecht bij de crèche van MSC Cruises. Voorheen was de crèche alleen beschikbaar voor baby’s van 1 jaar en ouder.

Verder worden de openingstijden van de tienerclub verlengd, komen er 2 nieuwe familiespelshows bij en worden er activiteiten georganiseerd die gewijd zijn aan milieuthema’s en duurzaamheidsinitiatieven.


Schommelen boven de zeeCliffhanger op de MSC World America

MSC Cruises maakte op 9 april 2024 bekend dat je op hun nieuwste cruiseschip kunt schommelen boven de zee. Cliffhanger komt exclusief op het nieuwste MSC cruiseschip: de MSC World America.

In de Cliffhanger word je eerst omhoog getild tot over de rand van het schip, van daaruit schommel je 50 meter boven de oceaan.


Nieuwe tiener-activiteiten bij MSC Cruisesnieuwe tiener activiteiten bij msc cruises

Op 3 juli 2019 heeft MSC Cruises het nieuwe entertainment aanbod voor tieners bekend gemaakt. Dit aanbod gaat van start op de MSC Grandiosa.

De nieuwe tiener-activiteiten zijn: MSC Dance Crew, The Drone Academy en Spy Mission. Ook zal er in 2020 een webserie voor tieners online komen: Cabin 12006.


Eerste achtbaan op zeeCarnival Achtbaan Mardi Grass

Op 13 december 2018 heeft Carnival Cruise Line bekendgemaakt dat het nieuwste cruiseschip Mardi Grass een achtbaan op zee zal krijgen.

De achtbaan wordt 244 meter lang, maakt verschillende bochten en afdalingen, en kan een snelheid van bijna 64 kilometer per uur behalen.


Langste glijbaan op zeeroyal caribbean langste glijbaan op zee

Op 1 november 2018 heeft Royal Caribbean bekendgemaakt dat het cruiseschip Navigator of the Seas de langste glijbaan op zee zal krijgen.

Het cruiseschip krijgt een uitgebreide renovatie. Op het bovenste dek komt het Perfect Storm waterpark met twee nieuwe glijbanen.


MSC MasterChef Juniors at SeaJunior MasterChef @ Sea

Op 25 oktober 2018 heeft MSC de lancering van MasterChef Juniors @ Sea aangekondigd. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen hieraan meedoen.

MasterChef Juniors @ Sea is een kookwedstrijd in twee rondes. MSC wil de interesse in koken en gezond eten stimuleren.