Royal Caribbean

Een feest voor families met kinderen

Royal Caribbean Adventure of the Seas CuracaoEen cruise met Royal Caribbean is een feest voor families met kinderen. Ze hebben de grootste cruiseschepen ter wereld in de vloot, met veel entertainment. De wow-factor is overal aanwezig. Denk hierbij aan buitentheaters, klimwanden, ijsbanen met shows, botsauto’s een flowrider-simulator en zelfs een tokkelbaan of skydiven aan boord. Niets is bij Royal Caribbean te gek.

Verder zijn er aan boord promenades, dit is een soort winkelstraat met bars en restaurants. Sommige binnenhutten kijken uit op deze promenade. Royal Caribbean heeft op de Bahama’s en in Haïti eigen privé-resorts, bij een aantal vaarroutes worden die aangedaan.

Royal Caribbean heeft de drie grootste cruiseschepen ter wereld in de vloot: de Oasis of the Seas, Allure of the Seas en de Harmony of the Seas.

Kinderkorting

Bij Royal Caribbean cruisen kinderen vaak mee tegen een gereduceerd tarief. Op geselecteerde afvaarten betalen kinderen t/m 12 jaar alleen de belastingen, fooien en brandstoftoeslag, als ze bij hun ouders in de hut verblijven.

Adventure Ocean

Adventure OceanRoyal Caribbean heeft voor de kinderen van 6 maanden tot 17 jaar het Adventure Ocean jeugd-programma. Hier worden per leeftijdsgroep leuke activiteiten georganiseerd.

Voor de allerkleinsten (6 t/m 36 maanden) is er de Royal Babies & Tots kinderdagopvang, verzorgd door professionele medewerkers. Kinderopvang is zowel overdag als ’s avonds mogelijk, de activiteiten en faciliteiten verschillen per schip. Ook is het mogelijk om babysit service in de hut aan te vragen. Voor de kinderopvang en babysit is een toeslag van toepassing.

Adventure OceanDe grotere kids kunnen terecht in 3 KidsClubs: Aquanauts (3-5 jaar), Explorers (6-8 jaar), en Voyagers (9-11 jaar). Hier kunnen ze meedoen met leuke activiteiten zoals leuke experimenten, Jurrasic Park Junior ontdekken, Pirate Party Parade, fossielen koorts, kidsdisco, speurtochten over het schip, sporttoernooien, talentenshows, etc.

Voor de tieners zijn er 2 leeftijdsgroepen: van 12-14 jaar en 15-17 jaar. Zij kunnen meedoen met klimmuur wedstrijden, Dance Dance Revolution, talentenshow, of een DJ cursus. Voor de oudste groep worden thema avonden, karoake, pool parties en etentjes georganiseerd. Ook zijn er wii’s aanwezig om elkaar uit te dagen.

Genoeg te doen

Royal Caribbean Adventure of the SeasMaar ook buiten de programma’s van Adventure Ocean om zijn er aan boord genoeg dingen te doen voor kinderen in alle leeftijden.

Ze kunnen naar de 3D bioscoop, klimmuur, of lekker zwemmen en spetteren in de H2O Zone, een waterspeelparadijs met waterkanonnen en fonteinen.

DreamWorks

Op sommige schepen vind je de DreamWorks Experience, dan lopen er op bepaalde momenten figuren uit o.a. de films Shrek , Madagascar en Kung Fu Panda rond. Ontbijt met Fiona of Shrek, loop met de pinguïns uit Madagascar mee in de parade, ga op de foto met Kung Fu Panda, of geniet van de nieuwste films. Speciaal voor kleine meisjes is er op sommige schepen de Barbie Experience.

Jong publiek

Brilliance of the Seas zwembadBij Royal Caribbean vind je Amerikaanse hartelijkheid, alles wordt groots aangepakt. Door het levendige karakter tref je op cruises van Royal Caribbean een jong publiek aan (tussen 30 en 50 jaar).

Er zijn veel families met kinderen en stelletjes aan boord. De cruisepassagiers komen voornamelijk uit (Noord–, Zuid–) Amerika, Europa en Groot–Brittannië.

Nieuws & Blogs Royal Caribbean

Boeken

Royal Caribbean Brilliance of the SeasAls je een cruise wilt boeken bij Royal Caribbean, bekijk dan van te voren goed de verschillende schepen in de vloot. Het aanbod van faciliteiten zoals de DreamWorks Experience, klimwanden, botsauto’s, etc. verschilt per schip. Royal Caribbean heeft 16 schepen, en ieder cruiseschip is anders.

Op het schip zul je ook heel veel tijd besteden. Kies daarom voor een cruiseschip met de faciliteiten die voor jou en je gezin belangrijk zijn.

Offerte Royal Caribbean

Let op: als je online een offerte aanvraagt voor een cruise, dan zijn soms de kinderkortingen etc. nog niet in de prijs verwerkt. Geef daarom al je gegevens inclusief de leeftijd van de kinderen door. Vervolgens ontvang je een offerte met alle kortingen die van toepassing zijn op jouw situatie.

Vraag een offerte aan bij: