Carnival Cruise Line

Choose Fun

carnival cruises carnival sunshineChoose Fun is de nieuwe slogan van Carnival, en dit slaat op de vele keuzes die je aan boord van een Carnival schip aangeboden worden. Vakantieplezier staat voorop, en omdat plezier voor iedereen iets anders betekent, is er volop keuze. Laat je verwennen met keuzemogelijkheden, wat je ook zoekt op jouw vakantie: een heerlijke maaltijd, mooi uitzicht, sportieve activiteiten, chillen, zonnen, theater, etc. Aan boord van een Carnival schip zul je het vinden.

Carnival Cruise Line is levendig, voor jong en oud, en van deze tijd. De gemiddelde leeftijd ligt bij Carnival lager dan bij veel andere rederijen (30-55 jaar). En het Carnival publiek bestaat voornamelijk uit mensen die voor het eerst cruisen en families met kinderen. Geen stijf gedoe en oubolligheid. Choose Fun!

Camp Carnival Kidsclub

carnival cruises carnival vistaDe kinderen zullen zich prima vermaken in een van de aanwezige zwembaden met glijbanen, en in het waterpark Waterworks. Speciaal voor de kinderen aan boord is er Camp Carnival: een activiteitenprogramma voor kinderen van 2 t/m 17 jaar. De KidsClubs zijn onderverdeeld in verschillende leeftijdscategorieën: van 2-5 jaar, van 6-8 jaar, en van 9-11 jaar.

Tieners van 12-14 jaar en van 15-17 jaar hebben een eigen programma, en er zijn videogames en een tienerdisco aan boord. Voor de tieners zijn er verder ook speciale tienerexcursies waar ze aan mee kunnen doen. Carnival Cruise Lines heeft geen kinderkorting.

Op z’n Amerikaans

carnival cruises carnival vistaBij Carnival wordt je ontvangen met Amerikaanse hartelijkheid. Alles wordt groots aangepakt, zoals alleen de Amerikanen dat kunnen. Er is een groot aanbod van bruisend Amerikaans entertainment aan boord. Wervelende shows, grote waterparken en zwembaden met glijbanen, een IMAX theater en de SkyRide en SkyCourse.

Carnival Cruise Line is met meer dan 20 cruiseschepen de grootste rederij ter wereld. De vloot bestaan uit grote en moderne funschepen, met plezier voor de hele familie. De Carnival schepen varen voornamelijk in het Caribisch Gebied.

Restaurants

Aan boord van Carnival kun je kiezen uit meerdere à la carte en buffet-restaurants. Naast de twee vaste dinertijden is het bij Carnival ook mogelijk om zelf te bepalen wanneer je eet: ‘Your Time Dining’.

Nieuws & Blogs Carnival Cruise Line

Boeken

carnival cruises carnival sunshineAls je een cruise wilt boeken bij Carnival, bekijk dan van te voren goed de verschillende schepen in de vloot. Het aanbod van faciliteiten verschilt per schip. Carnival Cruise Line heeft 26 schepen, en ieder cruiseschip is anders.

Op het schip zul je ook heel veel tijd besteden. Kies daarom voor een cruiseschip met de faciliteiten die voor jou en je gezin belangrijk zijn.

Offerte Carnival Cruise Line

Let op: als je online een offerte aanvraagt voor een cruise, dan zijn de kinderkortingen etc. soms nog niet in de prijs verwerkt. Geef daarom al je gegevens inclusief de leeftijd van de kinderen door. Vervolgens ontvang je een offerte met alle kortingen die van toepassing zijn op jouw situatie.

Vraag een offerte aan bij: