Langste glijbaan op zee

Langste glijbaan op zee

royal caribbean langste glijbaan op zeeOp 1 november 2018 heeft Royal Caribbean bekendgemaakt dat het cruiseschip Navigator of the Seas de langste glijbaan op zee zal krijgen.

Het cruiseschip krijgt een uitgebreide renovatie. Op het bovenste dek komt het Perfect Storm waterpark met twee nieuwe glijbanen.

The Blaster

royal caribbean langste glijbaan op zeeThe Blaster is Royal Caribbean’s eerste watercoaster, en zal de langste glijbaan op zee worden. Op een tweepersoons raft leg je een parcours van 243 meter af, een gedeelte van het parcours gaat over de zijkant van het schip.

Riptide is de tweede glijbaan, van deze glijbaan ga je op een matje met je hoofd naar voren.

Het hele zwembaddek krijgt een Caribische uitstraling met een groot zwembad, en een zwembad gedeelte voor peuters.

Lasergamen en escaperoom

Andere bijzondere activiteiten op het schip zijn het ‘glow-in-the-dark’ lasergamen, en escaperoom The Observatorium. Tot slot wordt de ruimte voor tieners in een nieuw jasje gestoken met o.a. een buitenterras en een ‘geheime’ ingang.

De renovatie zal begin 2019 worden uitgevoerd, in februari komt de Navigator of the Seas terug in de vaart met cruises vanuit Miami naar de Caribbean. Vanaf mei 2019 gaat het schip verschillende routes varen naar de Bahamas. Hierbij wordt ook het privé-eiland ‘Perfect Day at CocoCay’ aangedaan.

Meer info Royal Caribbean

Ga naar de algemene informatie pagina over Royal Caribbean.