Nieuwe tiener-activiteiten bij MSC Cruises

MSC Grandiosa

msc grandiosaMSC Cruises heeft op 3 juli 2019 meer details bekend gemaakt over het nieuwe entertainment aanbod voor kinderen.

De nieuwe activiteiten gaan van start aan boord van de MSC Grandiosa. Dit nieuwe vlaggenschip van MSC komt in november 2019 in de vaart, en zal op 4 november 2019 een overnight hebben in Rotterdam.

Tieners

nieuwe tiener activiteiten bij msc cruisesVanwege het groeiende aantal tieners dat met MSC vaart, heeft MSC speciaal voor deze groep leuke nieuwe activiteiten ontwikkeld. Momenteel bestaat 40% van de kinderen aan boord uit 13-17-jarigen.

De drie nieuwe tiener-activiteiten zijn: MSC Dance Crew, The Drone Academy en Spy Mission.

  • Bij de MSC Dance Crew gaan teams van 12 tot 17 jaar de strijd met elkaar aan om de titel ‘Dansploeg van het jaar’.
  • The Drone Academy vindt plaats in de Sportsplex van MSC Grandiosa. Deze drone-estafette-race komt ‘s nachts tot leven met gloeiende drones en fluor-effecten. Eerst worden de tieners getraind tot een goede dronepiloot, hierna rennen ze in teams door de 390 m2 grote arena en moeten ze in een zo snel mogelijke tijd door 15 obstakels navigeren.
  • Spy Mission is een meeslepende spionage-ervaring voor tieners. De verhaallijnen wisselen tussen realiteit en fictie. De tieners worden door een aantal verschillende scènes geleid die door het hele schip plaatsvinden. Zo ontrafelen ze unieke verhaallijnen, volgen aanwijzingen, en lossen het mysterie op.

Cabin 12006

kelly and kloe webserieBegin 2020 zal er ook een nieuwe webserie voor tieners online komen: Cabin 12006. Er is al een webserie voor kinderen: Kelly & Kloe Onboard. De nieuwe webserie Cabin 12006 bestaat uit 7 afleveringen en is speciaal voor tieners.

In Cabin 12006 wordt tiener Markus gevolgd als hij voor het eerst aan boord gaat van een cruiseschip. De serie zit vol met onbeantwoorde vragen en verrassingen. Markus en zijn vriend Lucas moeten een mysterie oplossen met behulp van de virtuele cruise-assistent ZOE. Ondertussen komen er twee jonge mannen aan boord voor een stage, en raken zij dankzij een onverwacht liefdesverhaal onbedoeld verstrikt in het verhaal.

MasterChef at Sea Junior

In de loop van 2019 zal ‘MasterChef at Sea Junior’ uitgerold worden op de hele MSC Cruises-vloot. MasterChef at Sea Junior is in oktober 2018 geïntroduceerd op de MSC Seaview. Vanaf eind 2019 kunnen kinderen aan boord van elk MSC schip deelnemen aan deze interactieve kookwedstrijd.

Meer info MSC Cruises

Ga naar de algemene informatie pagina over MSC Cruises.